Trenutno čitaš
Progresivna Suza presents Levan with DJ Ruby I 03-09

Progresivna Suza presents Levan with DJ Ruby I 03-09

Za kraj letnje sezone, ekipa Progresivne Suze, uz podršku organizacije Balance iz Hrvatske, pripremila je za vas malo drugačiji koncept Progressive Tales žurke od onoga na koji ste do sada navikli. Predstavljamo vam Progressive Island – Levan na kome će 03. septembra po prvi put nastupiti DJ Ruby, uz podršku sjajnih izvođača iz Srbije: Lukai, Hobin Rude, Igor D., domaćin Jasmin b2b Nenad Nikolić.

Event će biti održan u Beach Baru Sunshine na otoku Levan, koje se nalazi na jugu Istre u mestu Medulin, i prepoznatljivo je kao nenaseljeno ostrvo sa predivnom peščanom plažom.

Do ostrva je organizovan prevoz brodom koji polazi sa Medulinske rive ispred Vetrenjače, u tri termina: 17:00, 18:30 i zadnji polazak u 20:00. Povratak sa ostrva je planiran u nedelju od 09:00.

 

 

DJ Ruby je jedan od najpoznatijih izvođača underground muzike koji dolazi sa ostrva Malte. Uspeo je da okupi ogromnu bazu obožavalaca koji ga bezuslovno prate, kao i da postane ustaljeno ime u svetskoj industriji dance muzike, uglavnom na progresivnoj sceni. Sada se može pohvaliti sa preko 20 godina iskustva koje mu je donelo bezbroj dostignuća i priznanja, koja je nemoguće pomenuti u nekoliko redova.

Tokom godina, dnevnik DJ Ruby-a formirao se poput atlasa, redovno je  nastupao u klubovima širom sveta: Indija, Ibiza, Meksiko, Rusija, Nemačka, Egipat, Jordan, Holandija, Tajland, Australija, Italija, Dubai, SAD i Hong Kong,itd. Takođe je bio uključen u lineup poznatih festivala kao što su Timewarp, Ozora, Transmission, Berlin Love Parade, Creamfields Malta i Tomorrowland Unite. DJ Ruby je 2021. godine prvi put nastupao u Srbiji u beogradskom letnjem klubu Barutana.

Kao muzički producent, DJ Ruby ima veliku diskografiju sopstvenih produkcija, remiksa i 2 albuma. Mnoge njegove trake podržali su planetarno vodeći DJ-evi, a takođe su zastupljene na top listama nekoliko digitalnih prodajnih platformi kao što su Beatport i Traxsource. Kao promoter, poslednjih godina uspeo je da na Malti ponovo oživi progressive house scenu. To je najviše uspeo zahvaljujući njegovom godišnjem partnerskom projektu sa Guy J-em, konceptu Secret Series, šou Open to Close i redovnim Ruby & friends žurkama na kojima su već nastupali uvaženi artisti kao što su Cid Inc, Stereo Underground, Jeremy Olander, Miss Monique, Subandrio, Golan Zocher i Emi Galvan. Impresivnom biografijom koja može biti gotovo beskonačna, DJ Ruby je stekao zasluženu reputaciju koja se može sažeti samo u jednu reč: legenda!

 

Luka Ivanović Lukai svoj prvi kontakt sa elektronskom muzikom ostvario je kroz drum’n’bass, pod velikim uticajem britanske ekipe LTJ Bukem, Goldie, Big Bud. Tokom noći provedenih u klabingu, otkrio je moć techno i progressive zvuka, koji su imali snažan uticaj na formiranje njegovog muzičkog ukusa..

Svoje mesto za pultom pronašao je 2012. godine, kada je počeo da organizuje Belgrade Lounge žurke. Dve klupske sezone kasnije, Lukai je počeo da ubrzava i dobija česte bukinge, gde je puštao pored svetskih imena kao što su: Henry Saiz, Guy J, Cid Inc, Nick Warren, Dmitry Molosh, Petar Dundov, DJ Ruby i drugi. Danas ga možete zateći na žurkama Progresivne Suze, kao i za pultovima klubova poput Barutane, DOT-a, Half-a, 25th Bara i KPTM-a.

 

Hobin Rude (Ognjen Cerović) je 23-godišnji srpski progresiv house DJ/producent iz Beograda. Kao oličenje strasti i posvećenosti, Hobin je stekao impresivno utvrđenje na svetskoj progresivnoj sceni za kratko vreme. Uspeo je da potpiše i objavi trake na svetskim prestižnim i poznatim izdavačkim kućama poput The Soundgarden, Plattenbank, Mango Alley, Hoomidaas, Sound Avenue, Manual, onedotsixtwo, Freegrant Music, Balkan Connection i mnogim drugim, dobija podršku od najvećih svetskih izvođača kao što su: Hernan Cattaneo, Nick Warren, Guy Mantzur, Armen Miran, Solarstone, Gabriel & Dresden, Nora En Pure, Antrim, Nicolas Rada, Fernando Ferreyra, DJ Ruby, da navedemo samo neke. Njegova izdanja često se nalaze na top-listama i rangirana su u prvih 100 na Beatportu.

Ako biste ga pitali o velikim nastupima koje je imao, istakao bi da je nastupao širom Balkana pa sve do Malte i Pakistana, nastupajući uz artiste kao što su Guy J, Roy Rosenfeld, Alex O’Rion, Tim Green, DJ Ruby, Navar, Volen Sentir, Coeus, Jorgio Kioris, Tash i sa svim poznatim DJ-evima srpske andergraund klabing scene.

 

 

Čitaj još

Igor D. je momak koji je istinski zaljubljenik u Progressive House. To možete čuti u njegovim setovima jer su ispunjeni emocijama i ritmom. Na sceni je od 2008. godine i za to vreme je nastupao uz velika imena kao što su Hernan Cattaneo, Guy J, Guy Mantzur, Alex O’rion, Dave Seaman, Marcelo Vasami, East Cafe, Finnebassen, Marcus Worgull, Mak Demand, Jelly For The Babies, DJ Acim, itd.

Igor D. je takođe jedan od lidera grupe Progresivna Suza i jedan od domaćina Progressive Tales Podcasta, gde možete čuti poznate artiste Progressive House-a iz celog sveta.

Njegova najveća postignuća za sada su svakako nastupi u Barutani, Deviant Deep Nights sa Dave Seamanom 2018. (Tash Machine Club u organizaciji Deviant Deep Sound), Exit Festival 2015., Šabački letnji festival, klub DOT, half, TOP Club (Slovenija)…

 

Jasmin i Nenad Nikolić biće zaduženi za lagani uvod u žurku, koja počinje od 18:00 i trajaće do ranih jutarnjih časova.

 

Ulaznice će biti u prodaji na dan eventa po ceni od 150kn/20eura (u koju je uračunat prevoz brodom i karta za party) prilikom ukrcavanja na brod koji će vas prevesti do ostrva Levan.
Sve ostale dodatne informacije vezane za event, biće objavljene na oficijalnom eventu.

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
0
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak