Trenutno čitaš
Kompletiran lineup za drugo izdanje festivala AVANTURIJA 2023!

Kompletiran lineup za drugo izdanje festivala AVANTURIJA 2023!

Progresivna Suza se i ove godine vraća u Turiju, kako bi organizovala drugi po redu progressive house festival pod nazivom Avanturija 2023, koji će biti održan 18. i 19. avgusta, na dobro poznatoj i predivnoj lokaciji, a to je Salaš na tri vode.

Podsetimo se, da su na prošlogodišnjem druženju u trajanju od dva dana, obeležili sledeći fantastični nastupi artista koji su učinili prvo izdanje našeg festivala veoma posebnim, a to su: DJ Ruby, East Cafe, N-tchbl, Jelly For The Babies, Hobin Rude, Adnan Jakubovic, Lukai, Aleksandar Markovic, Igor D., Gizmo, Jasmin, Nenad Nikolic.

Kao i prethodne godine, prilikom okupljanja u Turiji, i ovog puta, jedan od ciljeva događaja biće prikupljanje novčanih sredstava u humanitarne svrhe, ali ovog puta u saradnji sa fondacijom Podrži život.

Lineup koji će upotpuniti program ove godine, čine neka od velikih imena elektronske scene, koja će po prvi put nastupiti u Srbiji.

 

 

U petak, 18. avgusta, očekuje vas zasigurno nezaboravno muzičko putovanje, za koje će biti zaduženi sledeći artisti: Roger Martinez, Missus, Bokee, Hobin Rude.

Tokom druge večeri festivala, 19. avgusta, posetioci će imati prilike da uživaju u sjajnim nastupima i nepogrešivom izboru muzike sledećih izvođača: Stereo Underground (live), Nohan, Emotional Tourist i Igor D.

Pridružite se ekipi i budite deo ove avanture koja vam nudi jedinstveno iskustvo, dobijeno fuzijom sjajne energije, prirode, muzike, druženja i raznih drugih aktivnosti.

 

 

Karte za festival i kamp su u prodaji putem Cooltix platforme, po ceni od 1.800 dinara za regularne dvodnevne karte i 2.200 dinara za komplet ulaznice sa kamp mestom.

Čitaj još

Za više informacija pratite Facebook stranicu Progresivna Suza, kao i oficijalni event.

 

   

   

   

   

 

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
0
NAH
0
OK
0
WOW
0
Pogledaj komentare (0)

Ostavi odgovor

Tvoja email adresa neće biti objavljena.

© 2023 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak