Trenutno čitaš
Pravila ponašanja na Turija22 festivalu

Pravila ponašanja na Turija22 festivalu

Kako bi festival bio pravi doživljaj i za posetioce i za organizatore, molimo vas da se upoznate sa sledećim pravilima ponašanja: 

– Pošto je festival u prirodi, sve posetioce ljubazno molimo da posebnu pažnju obrate na to da iza sebe ne ostavljaju smeće već ga odlažu na posebno obeleženim mestima. 

– Zabranjeno je unošenje hladnog i vatrenog oružja i bilo kakvih predmeta koji mogu da ugroze sigurnost posetilaca uključujući pirotehniku, staklene predmete i slično.

– Zabranjeno je unošenje hrane, pića, toksičnih supstanci i narkotika.

– Zabranjeno je paljenje vatre u bilo kom obliku.

 

 

Pravila o ulazu na festival: 

Ulaz na festival biće omogućen na jednom mestu. Kapija festivala se otvara u petak 19. avgusta od 14 časova (za kampere), a program startuje od 16h.

Pregled posetilaca i njihovih stvari može biti izvršen na ulazu, radi lične bezbednosti posetilaca. Festival će osiguravati profesionalna redarska služba i volonteri koji su zaduženi za red i mir kako bi festival prošao u najboljoj atmosferi bez nepotrebnih incidenata.

Čitaj još

Ukoliko kršite navedena pravila, prvo ćete biti upozoreni a nakon toga redarska služba ima pravo da vas udalji sa mesta održavanja bez prava na nadoknadu eventualne štete.

Na ulazu ćete dobiti festivalsku narukvicu koju morate imati sve vreme na festivalu. Izgubljene narukvice znače gubitak prava za ostanak na festivalu.

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i dodatne informacije. Možete nas kontaktirati putem email-a [email protected] ili putem naše Facebook stranice Progresivna Suza 

 

Oficijalni event: https://fb.me/e/2eQo0Y0UF
Karte: https://cooltix.rs/event/626a4e2030c893776ac6df20

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
0
NAH
0
OK
0
WOW
0
Pogledaj komentare (0)

Ostavi odgovor

Tvoja email adresa neće biti objavljena.

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak