Trenutno čitaš
Retrogressive Night with DJ Ruby & Popi Divine

Retrogressive Night with DJ Ruby & Popi Divine

Ekipa Progresivne Suze obradovaće sve ljubitelje starog progressive zvuka jedinstvenom žurkom koja će vas odvesti na putovanje kroz vreme!  Rezervišite svoje mesto za petak, 08. mart, kada ćemo uživati u neponovljivoj atmosferi i zvucima sa ploča koje će vrteti naši specijalni gosti.

Klub Kult će postati epicentar retro vajba uz dva virtuoza gramofona. U goste nam stiže jedan od najcenjenijih DJ-eva sa ostrva Mediterana – DJ Ruby, koji će nas provesti kroz najupečatljivije trenutke muzičke istorije, od kasnih 90-ih do sredine 2000-ih godina. Naš lokalni talenat, DJ Popi Divine, pridružiće se ovom muzičkom putovanju. Njegov set će biti sjajna uvertira u ovo Retro veče, zato se pripremite za eksploziju nostalgičnih ritmova i vanvremenskih hitova!

 

 

DJ RUBY

DJ Ruby je jedan od najpoznatijih izvođača underground muzike koji dolazi sa ostrva Malte. Uspeo je da okupi ogromnu bazu obožavalaca koji ga bezuslovno prate, kao i da postane ustaljeno ime u svetskoj industriji dance muzike, uglavnom na progresivnoj sceni. Sada se može pohvaliti sa preko 20 godina iskustva koje mu je donelo bezbroj dostignuća i priznanja, koja je nemoguće pomenuti u nekoliko redova.

Tokom godina, dnevnik DJ Ruby-a formirao se poput atlasa, redovno je  nastupao u klubovima širom sveta: Sidnej, Indija, Ibiza, Meksiko, Rusija, Nemačka, Egipat, Jordan, Holandija, Tajland, Australija, Italija, Dubai, SAD, Hong Kong, itd. Takođe je bio deo lineup-a poznatih festivala kao što su Timewarp, Ozora, Transmission, Berlin Love Parade, Creamfields Malta i Tomorrowland Unite. DJ Ruby je 2021. godine prvi put nastupao u Srbiji u beogradskom letnjem klubu Barutana.

Kao muzički producent, DJ Ruby ima veliku diskografiju sopstvenih produkcija, remiksa i 3 albuma. Mnoge njegove trake podržali su planetarno vodeći DJ-evi, a takođe su zastupljene na top listama nekoliko digitalnih prodajnih platformi kao što su Beatport i Traxsource. Kao promoter, poslednjih godina uspeo je da na Malti ponovo oživi progressive house scenu. To je najviše uspeo zahvaljujući njegovom godišnjem partnerskom projektu sa Guy J-em, konceptu Secret Series, šou Open to Close i redovnim Ruby & friends žurkama na kojima su već nastupali uvaženi artisti kao što su Cid Inc, Stereo Underground, Jeremy Olander, Miss Monique, Subandrio, Golan Zocher i Emi Galvan. Impresivnom biografijom koja može biti gotovo beskonačna, DJ Ruby je stekao zasluženu reputaciju koja se može sažeti samo u jednu reč: legenda!

 

 

POPI DIVINE 

Popi Divine je umešao svoje prste u elektronsku muziku, iako se očekivalo od njega da ostane na violini, nesretnih ’90, i bez jednog slova, kao DJ Pop. Često je nastupao u beogradskim kafićima i manjim klubovima, uporno, temeljno i uvek smelo što se i danas može osetiti u njegovoj muzici koja je uvek neograničena, iznenađujuća, u nekim momentima drska i bezobrazna. Učestvuje u raznim projektima, baveći se i produkcijom i izvedbama, sa željom da elektronsku muziku predstavi kao vrlo melodičnu i spojivu. 2010.godine pokreće svoju diskografsku kuću „Industrial records“ sa svojim idejnim partnerom B-Like. 2012. periodična saradnja sa gudačkim kvartetom „Wonder strings“ koja traje do danas. 2015. je bio finalista globalnog takmičenja „Burn Residency“ na Ibici kao predstavnik Srbije. Zauvek u voljenom Beogradu, gde ga publika najčešće može slušati u omiljenom baru 25th, klubu Half i drugim mestima koji se silovito trude da prava scena preživi razne udare i nove trendove. Ipak je on old school zaljubljenik u vinile, a opet i ekscitiran novim tehnologijama. Leti u Crnoj Gori uživa u Virtu beach radeći programe i bukinge za uveliko poznate Virtu Sunsets zabave sa imenima kao što su Volen Sentir, Dave Seaman, Finnebassen, kao i domaćim izvođačima: Markom Nastićem, Milijem Sefićem, Mr.Jools –a, DJ Millie… Ritam, ritam, gruv.
Nastupao je na mnogobrojnim festivalima kao što su: No Sleep, Entrance, Sea Dance,  EXIT, itd. deleći pult sa imenima poput: Kevin Sounderson, Sander Van Doorn, Dave Seaman, Volen Sentir, Sebastian Leger, Khen, Finnebassen, Yokoo, Kurd Maverick, Way Out West, Aidan Lavelle, James Zabiela, Marko Nastic, Dejan Milicevic, Babak Shayan, Jon Silva, Spooky, Jody Wisternoff…

Čitaj još

 

 

Ulaznice za ovu žurku su u pretprodaji na sajtu Resident Advisor.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici Progresivne Suze i oficijalnom eventu.

 

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
0
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak