Trenutno čitaš
Recenzija: East Cafe i prvo inostrano gostovanje Progresivne Suze

Recenzija: East Cafe i prvo inostrano gostovanje Progresivne Suze

Kada čovjek čuje riječ PRVO odmah mu na pamet padaju otrcani scenariji poput prvog poljupca, prvog topa (jedinice) u školi, prvog pijanstva, prvog sjedanja za volan, prvog sexa, prve ljubavi pa čak i prvog upoznavanja sa Žderom, ali ovaj osvrt nije ništa od navedenog već prvo inozemno gostovanje Progresivne Suze, div velikog srca – gospodin East Cafe!

Nakon više nego uspješno proslavljenog rođendana, timu Progresivne suze otvorila se mogućnost dovođenja East Cafe-a u klub Dot, što smo skoro bez razmišljanja odmah objeručke prihvatili. Par dana prije samog eventa mogla se osjetiti lagana nervoza kod članova tima. A kako i ne bi, ipak se radi o nečemu posebnom, o nečem što će zauvijek ostati upisano i zapamćeno kao prvo!

Dan, dva prije event-a dogovorili smo okupljanje u pivnjari Crna Kornjača gdje smo se svi lijepo podružili, popili i pozdravili prijatelje koje ne viđamo često. Kad su nam tijela dosegla željenu temperaturu, kolektivno smo se zaputili prema klubu Dot jer je u to vrijeme fan favorite Lukai počeo sa svojim warm up setom. O njegovom izboru traka ne treba puno pričati, jer nas je sve gađao u srce kao Kupid svake godine za Valentinovo i pošteno nas je razvozao i pripremio za ono što slijedi.

Oko 02:00h za dj pult stao je East Cafe. Dot se na oko fino napunio i dernek je mogao početi. Bilo gdje da sam se okrenuo i kome god da sam prišao naletio bih na osmijeh i svojevrsno odobravanje. Neki put čovjek ne mora reći ni jednu jedinu riječ da bi dočarao svoje trenutno stanje, ovdje, sada, među ljudima, već je dovoljno da ga pogledaš u oči da bi SHVATIO što trenutno proživljava i kako se osjeća. O njegovom izboru traka… Iskreno, ne postoje riječi kojima bih opisao taj set, šta više, u onom ludilu da je pustio Beethoven-a ne bismo primjetili već bi nastavili sa plesom. Koliko je samo emocija bilo na podijumu! Iza svake žurke se uvijek priča o traci koja ju je obilježila, a ovog puta to je definitivno banger godine Tripswitch – Box Fresh (Emi Galván Remix). Čim sam ju namirisao počeo sam osjećati vrućinu u sebi, zanos, uzbuđenje i htio sam te momente podijeliti sa svima. Zbog tog osjećaja, zbog tih par minuta svaka žrtva koja je podnesena je vrijedna i ponovio bi ju iznova i iznova i iznova (Groundhog Day ?!).

Čitaj još


Nakon East Cafe-a mislili smo da nas je provozao do naših samih limita, ali onda je za pult stao gospodin iz Šapca Igor D. Čovjek kao da ima šesto čulo za publiku i priredio nam je takvo zatvaranje da su nas morali terati iz Dota! Ekipa je bila savršena, osoblje unutar kluba jako ljubazno i susretljivo, a dj-evi na jako visokom nivou.

Kaj da velim za kraj, znate sve, vidimo se u Barutani!

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
8
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak