Trenutno čitaš
Infinity Suza powered by Blender predstavlja Hernan Cattaneo: MOJ SAN – Uspomene

Infinity Suza powered by Blender predstavlja Hernan Cattaneo: MOJ SAN – Uspomene

Dragi ljubitelji progresiva, sa ponosom vam najavljujemo promociju sjajne knjige, prevedene na srpski jezik ,,El sueño de un DJ: Memorias“ legendarnog Ernana Katanea. Organizacija Progresivna Suza, u saradnji sa Blender & Infinity Lighthouse ekipom, ostvarila je još jedan od svojih snova.

Autobiografska knjiga argentinskog internacionalnog di-džeja, Ernana Katanea, je sjajna priča o njegovom usponu i putovanju, u kojoj objašnjava svoju dugu karijeru i šta je za njega značilo da ispuni svoj san da se profesionalno posveti miksovanju elektronske muzike na najvišem nivou. 

Ernan opušteno govori od trenutka njegovog prvog kontakta kada je video profesionalnog di-džeja u akciji, kroz mnoge posete Njujorku da vidi Frenkija Naklsa uživo, do njegove rezidencije u klubu Pachá, u Buenos Ajresu, i nastupa sa bendom Chemical Brothers i Polom Oukenfoldom, koji će ga odvesti na međunarodnu turneju kasnije.

U knjizi ćete otkriti o nekim ključnim trenucima i najvažnijim ličnostima njegove karijere, uključujući i fotografije, pa čak i Spotify linkove za plejliste sa trakama koje sežu do njegovih najranijih muzičkih kolekcija. 

Ovo je obavezno za svakog ljubitelja progressive house-a ili elektronske muzike uopšte.

Promocija i potpisivanje knjige biće održano 01. juna u Barutani od 21:00 do početka žurke, na kojoj ćete takođe imati priliku da kupite knjigu. Na promociju se može ući isključivo sa ulaznicom za nastup Ernana Katanea  i Hobina Rude-a.

Knjigu ćete moći da poručiti online od 02.juna putem sajta  https://shop.infinitylighthouse.com/

Cena knjige iznosi 1800 dinara + troškovi dostave.

Plaćanje možete izvršiti platnim karticama, a za teritoriju Srbije i gotovinom kuriru prilikom dostave. Isporuka porudžbine za teritoriju Srbije je u roku od tri radna dana, dok za inostranstvo zavisi od udaljenosti zemlje. 

Ukoliko još niste, obezbedite svoju kartu na vreme jer će ona ujedno biti i ulaznica za promociju knjige. Karte su dostupne putem platforme cooltix.rs

Ne propustite ovo nezaboravno iskustvo muzike, kulture i inspiracije, dok se okupljamo da proslavimo duh elektronske muzike i bezvremensko nasleđe Ernana Katanea.

Vidimo se na plesnom podijumu u Barutani!



 

Ernan Kataneo je rođen 1965. godine u naselju Kabaljito u gradu Buenos Ajres. Hipnotisan muzikom od ranog detinjstva znao je kako da je transformiše u svoju profesiju, zaštitni znak i sudbinu. Sada je najznačajniji di-džej iz Argentine i priznat je širom sveta od strane fanova i kolega. Njegova, više od trideset godina, duga karijera, i petnaest pasoša, doneli su mu oko tri hiljade letova da pređe preko šest miliona milja. Izveo je više od sedamnaest hiljada sati na sceni, nateravši desetine miliona ljudi da igraju u jednom od tri stotine gradova koje posećuje prilikom svojih nastupa.

Nastupao je u hiljadama klubova i na festivalima, u crkvama, u pustinjama, na aerodromu u Buenos Ajresu, na obali jezera Nahuel Huapi u Bariločeu i u Teatro Colon-u. Izdao je četrnaest albuma i tonu singlova i remiksa, ostavljajući lično nasleđe i transformišući progressive house i elektronsku muziku jednom zauvek. Kroz sopstveni lejbl Sudbeat i svoju nedeljnu radio emisiju Resident on promoviše rad mladih producenata i di-džejeva kako bi stvorio globalnu zajednicu i otvorio vrata novim generacijama.
,,El sueño de un DJ: Memorias“ je njegova prva knjiga.

 

Čitaj još

 

Progresivna Suza, jedan od sinonima za progressive house u Srbiji, osnovna je spontano 2018. godine kao mala grupa strastvenih ljubitelja elektronske muzike sa sedištem u Srbiji i Hrvatskoj.

Ova organizacija takođe stoji iza nedeljnog podkasta Progressive Tales koji je postao ritual za mnoge, ugostivši preko 200 artista širom planete. Osim toga, tim Suze aktivno doprinosi eletronskoj muzičkoj sceni izdavanjem muzike pod vlastitom etiketom Suza Records.

Za pet godina postojanja grupe, kako se broj novih članova povećavao, Progeresivna Suza organizovala je preko 30 žurki u beogradskim i novosadskim klubovima, ugostivši sjajna imena sa scene kao što su: Alex O’Rion, Simos Tagias, GMJ, Olga Misty, Eran Aviner, Navar, uz neizostavnu domaću podršku naših dobro poznatih di-džejeva: Bokee, Acim, Jelly For The Babies, Popi Divine, Hobin Rude, Igor D., Aleksandar Marković, Migazz, Lukai.

Progresivna Suza ima iza sebe dva festivala održana u Turiji, na kom su učestvovala velika inostrana imena progressive house scene kao što su: Roger Martinez, Stereo Underground, DJ Ruby, Emotional Tourist, East Cafe, Nohan, Missus. Neki od njih su specijalno ovom prilikom po prvi put nastupili u Srbiji. 

 

Infinity Lighthouse je kuća medija posvećena pričanju najlepših i najromantičnijih priča o auto-moto sportu, američkom fudbalu, svemirskim istraživanjima, vaterpolu, košarci i drugim inspirativnim temama, o čovekovoj želji i potrebi da dosegne granicu ljudskog.
Njihova misija je da šire ljubav generalno, ali i kroz ono što svi, koji su Infinity Lighthouse, vole. Grade mesto ljubavi i mira, komunikacije i inspiracije. Trude se da pokrenu ideje, urade ono što niko nije.

Izdali su knjige velikana Moto sports-a kao što su: Ajrton Sena, Valentino Rosi, Kimi Raikonen, Mark Markez, a na to dodaju i ovaj projekat kako bi proširili kolekciju zanimljivih priča.

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
2
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak