Trenutno čitaš
Hernan Cattaneo vraća se u Barutanu 03. septembra!

Hernan Cattaneo vraća se u Barutanu 03. septembra!

Tradicionalni nastup Hernana Cattanea u letnjem klubu Barutana zakazan je za petak 3. septembar, a te večeri će mu se kao i godinama unazad pridružiti kolega Graziano Raffa.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1690 dinara za regularne karte, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a. Sve kupljene ulaznice za prošlogodišnje nastupe ovog izvođača važiće i za novi datum.

Ukoliko nekome novi datum (3. septembar) ne odgovara, postoji mogućnost refundiranja novca. Detaljne informacije o refundaciji, mogu se dobiti putem mejlova [email protected], [email protected] i [email protected], kao i putem zvaničnih stranica na društvenim mrežama, u zavisnosti od toga preko kog tiketing servisa su ulaznice kupljene.

Muzičar sa preko 30 godina karijere, čovek koga obožavaoci širom sveta zovu El Maestro – Hernan Cattaneo je kumovao andergraund house sceni i postao njena srž. On je mnogo više od izvođača, jedan je od vodećih umetnika koji je argentiski house sa lokala premestio na internacionalnu scenu.

Dokumentarac o koncertnim nastupima Hernana Cattanea pod nazivom „Connected“ koje je izveo 2018. godine, u jednoj od deset najboljih svetskih operskih kuća, Teatru Colón u Buenos Ajresu, imao je svoju premijeru u martu mesecu na Netflixu. Tokom te četiri koncertne večeri, predstavljajući elektronsku muziku u potpuno drugačijem svetlu, Hernan je ispunio svoju veliku želju i životni san, kada je na pozornici ovog impozantnog, kultnog prostora, nastupio zajedno sa orkestrom, uz 63 muzičara, koji su zajedno sa njim, uživo, izvodili klasike elektronike. Taj nastup je bio highlight cele Hernanove karijere, nakon čega je i dobio priznanje od grada za zaslužnog granđanina, odnosno nagradu za istaknutu ličnost u kulturi Buenos Ajresa.

Za više od tri decenije karijere izdao je 11 albuma, 30 singlova i 50 remiksa. Njegova prva rezidentura u Buenos Ajresu u klubu Clubland i prijateljstva sa velikanima elektronske muzike, kao što su Paul Oakenfold, John Digweed i Sasha, usmerili su ga na pravi put ka svetskoj slavi.

Čitaj još

Prekretnica u njegovoj karijeri dogodila se 1998. godine kada je Hernan upoznao Oakenfolda u Buenos Ajresu, koji je u to vreme bio najpoznatiji di-džej na svetu i dopala mu se muzika koju je Hernan puštao, pa mu je ponudio da nastupa sa njim širom sveta. Ta odluka promenila je njegov život zauvek.

Samo nekoliko godina nakon početka karijere, Hernan je postao prvi južnoamerički rezident globalnog brenda Cream, dobio je rezidenture u klubovima Cream na Ibici i Liverpulu, kao i u klubovima Pacha u Buenos Airesu i Ibici. Takođe, bio je među najboljih 100 di-džejeva 10 godina za redom na DJ Mag-ovoj Top 100 listi.

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
3
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak