Trenutno čitaš
Lost & Found veče pod nebom Beogradske tvrđave

Lost & Found veče pod nebom Beogradske tvrđave

Nakon prošlogodišnje izvanredne All Night Long žurke, u organizaciji  Blendera Progresivne Suze, vreme je da najavimo spektakularno Lost & Found veče sa jednim od vodećih DJ-eva i producenta izraelske elektronske muzičke scene, Guy J-em, poznatim po svom jedinstvenom zvuku i muzičkom talentu, koji će jubilarni 10. put nastupiti u Beogradu. Deliće dekove sa melodičnim čarobnjakom, Roy Rosenfeld-om, u Barutani 28. Maja.

Ovu, zasigurno, nezaboravnu žurku upotpuniće i naša mlada zvezda u usponu, Ognjen Cerović, poznatiji kao Hobin Rude.

 

 

Na putu da postane jedan od glavnih umetnika ove elektronske generacije, Guy J je sakupio veliki broj izdanja na eklektičnoj listi poznatih svetskih izdavačkih kuća. Na početku, pod psy-trance i progresiv uticajem svoje domovine, odrastajući, prihvatio je sve žanrove i uspostavio širok produkcijski stil koji predstavlja niz emocija koje podstiču njegovu kreativnost.

Zanemarivanje granica dovelo je njegovu žanrovsko raznovrsnu  Lost & Found etiketu na sam vrh najznačajnijih anderground brendova. Izdavačka kuća koja slavi raznovrsnost i ohabruje nove artiste koji su bezuslovno posvećeni sebi i svojoj muzici. Rezultat je katalog koji se najbolje opisuje kao “dobra elektronska muzika“ — u svojoj najčistijoj formi.

Njegove lajv i studijske mikseve, koji su mu pomogli da se istakne na globalnom nivou, obožavaju haus, trance i tehno fanovi. Njegovi setovi su hipnotički trekovi kroz čitav spektar haus muzike, komponovani sa sadržajem originala, remiksa i edita. Guy ima slobodu da spoji melodije iz svih žanrova zahvaljujući svom produkcijskom umeću i majstorskom dodiru sa Abletonovim revolucionarnim softverom.

 

 

Roy Rosenfeld je bez sumnje jedan od najvećih talenata elektronske muzike u Izraelu. Njegov zvuk je jedinstven i prožet emocijama koje je teško objasniti rečima. Njegove odlične produkcijske sposobnosti pomogle su mu da bude deo vodećih izdavačkih kuća širom sveta, kao što su All Day I Dream Lee Burridge-a, Lost & Found Guy J-a, Rumors Guy Gerber-a i nemačke legendarne izdavačke kuće Kompakt, a njegova reputacija raste sa svakim od njegovih izdanja koje objavi.

Roy stoji iza velikih numera kao što su Epika, Lift Of Love, The Biggest Heart, kao i niza uspešnih saradnji sa Sebastijanom Legerom poput: Creme i Cherry On Top. Beležeći bezbroj najboljih hitova na prodajnim listama, učestvovanjem na takmičenjima i osvajanjem nagrada, kao i saradnje sa nekim od najcenjenijih izvođača, Roy je stekao ogromno priznanje i podršku velikih umetnika, kao što su: Solomun, Dixon, Lee Burridge, Black Coffee, Guy Gerber, Maceo Plex, Richie Hawtin, Laurent Garnier, Michael Mayer, Guy J, Hernan Cattaneo, John Digweed, Luciano, Stephan Bodzin, Joris Voorn i mnogi drugi.

Veliki je ljubitelj dugih setova u kojima uspeva da dovede publiku do ekstremnog uzbuđenja i možete biti sigurni da će na događaju na kojem nastupa, publici predstaviti i izuzetan set.

 

Čitaj još

 

Hobin Rude (Ognjen Cerović) je 23-godišnji srpski progresiv haus DJ/producent iz Beograda. Kao oličenje strasti i posvećenosti, Hobin je stekao impresivno utvrđenje na svetskoj progresivnoj sceni za kratko vreme. Uspeo je da potpiše i objavi trake na svetskim prestižnim i poznatim izdavačkim kućama poput The Soundgarden, Plattenbank, Mango Alley, Hoomidaas, Sound Avenue, Manual, onedotsixtwo, Freegrant Music, Balkan Connection i mnogim drugim, dobija podršku od najvećih svetskih izvođača kao što su: Hernan Cattaneo, Nick Warren, Guy Mantzur, Armen Miran, Solarstone, Gabriel & Dresden, Nora En Pure, Antrim, Nicolas Rada, Fernando Ferreyra, DJ Ruby, da navedemo samo neke.

Nastupao je na događajima u Barutani, DOT-u, half-u, Ben Akibi, 25th Bar-u, Tunnel-u, KPTM-u, za TIME:CODE organizaciju i u mestima širom Srbije, uz izvođače kao što su Coeus, Navar, Jelly for the Babies, Amata, Bokee, DJ Acim, Igor D, Lukai, Migazz, Popi Divine, Suprema, i mnogi drugi.

 

 

Ulaznice za Lost & Found veče su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1190 dinara za regularne i 1690 za VIP karte.
Za više informacija pratite oficijalni event.

 

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
0
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak