Trenutno čitaš
Guy J all night long prvi put u Srbiji

Guy J all night long prvi put u SrbijiJa produciram sve podžanrove house muzike, uz elemente trance-a, ali i toplu vibraciju progressive-a i energiju starog techno zvuka

Prvi, ekskluzivni all night nastup izraelskog producenta i di-džeja Guy J-a, za kojeg govore da je tokom protekle decenije nadmašio čak i najluđa očekivanja svojih kolega i publike, održaće se u subotu 6. juna u Barutani.

Guy J je mišljenja da je prava lepota elektronske muzike što nema granica i postoji da se oblikuje u ono što tvorac želi. On sam koristi ovaj luksuz sa toliko preciznosti i brižljivosti više nego neki drugi.

Inspiriran željom da bude deo Tel Avivove klupske scene koja je u usponu, a poznat po divljem entuzijazmu i neobuzdanoj atmosferi, Guy J je započeo svoju producentsku karijeru sa samo 14 godina, a i dalje prati isti princip i svaku traku stvara kao da je prva.

Na početku karijere bio je pod psy-trance i progressive uticajima svoje domovine, a nakon kratkog perioda prihvatio je sve žanrove elektronske muzike, kako bi svojoj produkciji dao svu širinu koja predstavlja niz emocija koje podstiču njegovu kreativnost.

Na putu da postane jedan od glavnih umetnika ove elektronske generacije, Guy J ima veliki broj izdanja na eklektičnoj listi poznatih svetskih izdavačkih kuća. Zanemarivanje granica dovelo je njegovu žanrovsko raznovrsnu Lost & Found etiketu na sam vrh najznačajnijih andergraund brendova, a njegove setove vole svi: housetechno i trance publika.

Čitaj još

Lost & Found je dragulj portfelja Guy J-a, izdavačka kuća koja slavi raznovrsnost i pokazuje brilijantnost veteranskih umetnika kao što su: Kevin YostFunk D’Void i Eelke Kleijn, kao i novih talenata kao što su Guy MantzurSahar Z i Brian CidGuy J ohrabruje nove artiste koji su bezuslovno posvećeni sebi i svojoj muzici, a rezultat je katalog najbolje opisan kao dobra elektronska muzika u svojoj najčistoj formi.

„Potrebno mi je da sam svaki put iskren prema svojim osećanjima“, kaže Guy J„Ja produciram sve podžanrove house muzike i samim tim publici koja je na podijumu uvek pružam nešto originalno i unikatno. Moja muzika ima i elemente trance-a, ali i toplu vibraciju progressive-a i energiju starog techno zvuka.“

Karte možete kupiti putem sajta Cooltix.rs

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
7
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2023 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak