Trenutno čitaš
DJ Ruby premijerno nastupa u Srbiji!

DJ Ruby premijerno nastupa u Srbiji!

Jedan od najpoznatijih umetnika underground muzike koji dolazi sa ostrva Malte, DJ Ruby premijerno će nastupiti u petak 16. jula u Barutani.

Uspeo je da okupi ogromnu bazu obožavalaca, kao i da postane ustaljeno ime u svetskoj industriji dance muzike, uglavnom na progresivnoj sceni. Poznat po pružanju besprekornih setova i pozitivnoj zabavi, gde god da nastupa, DJ Ruby važi za pravog pionira svog kalibra koji se može pohvaliti sa preko 20 godina iskustva koje mu je donelo bezbroj dostignuća i priznanja, koje je nemoguće pomenuti u nekoliko redova. Aktivna karijera koja je počela 90-ih godina, i koja i dalje traje, zapazila je DJ Ruby-a na najznačajnijim žurkama na Malti, nastupajući uz mnoga legendarna svetska imena poput Faithless, The Prodigy, Sasha, John Digweed, Carl Cox, Paul Oakenfold, Hernan Cattaneo, Sven Vath, Nick Warren, Steve Lawler i Dave Seaman.

Tokom godina, dnevnik DJ Ruby-a formirao se poput atlasa, redovno je  nastupao u klubovima širom sveta: Indija, Ibiza, Meksiko, Rusija, Nemačka, Egipat, Jordan, Holandija, Tajland, Australija, Italija, Dubai, SAD i Hong Kong,itd. Takođe je bio uključen u lineup poznatih festivala kao što su Timewarp, Ozora, Transmission, Berlin Love Parade, Creamfields Malta i Tomorrowland Unite. Kao muzički producent, DJ Ruby ima veliku diskografiju sopstvenih produkcija, remiksa i 2 albuma. Mnoge njegove trake podržali su planetarno vodeći DJ-evi, a takođe su zastupljene na top listama nekoliko digitalnih prodajnih mesta kao što su Beatport i Traxsource. Kao promoter, poslednjih godina uspeo je da na Malti ponovo oživi progressive house scenu. To je najviše uspeo zahvaljujući njegovom godišnjem partnerskom projektu sa Guy J-em, konceptu Secret Series, šou Open to Close i redovnim Ruby & friends žurkama na kojima su već nastupali uvaženi artisti kao što su Cid Inc, Stereo Underground, Jeremy Olander, Miss Monique, Subandrio , Golan Zocher i Emi Galvan. Impresivnom biografijom koja može biti gotovo beskonačna, DJ Ruby je stekao zasluženu reputaciju koja se može sažeti samo u jednu reč: legenda!

Na njegovom prvom nastupu, pridružiće se i dva sjajna DJ-a kao domaća podrška:

Lukai (Beograd) Svoj prvi kontakt sa elektronskom muzikom ostvario je kroz drum’n’bass, pod velikim uticajem britanske ekipe LTJ Bukem, Goldie, Big Bud. Tokom noći provedenih u klabingu, otkrio je moć techno i progressive zvuka, koji su imali snažan uticaj na formiranje njegovog muzičkog ukusa. Svoje mesto za pultom pronašao je 2012. godine, kada je počeo da organizuje Belgrade Lounge žurke. Dve klubske sezone kasnije, Lukai je počeo da ubrzava i dobija česte bukinge, gde jepuštao pored svetskih imena kao što su: Guy J, Cid Inc, Nick Warren, Dmitry Molosh, Petar Dundov i mnogi drugi.

Čitaj još
Tradicionalni B2B u Barutani: Nick Warren & Hernan Cattaneo

Antela (Niš) Za njega je DJ-ing bio prirodan sled okolnosti njegove želje da muziku podeli sa ljudima oko sebe. Kroz dugi niz godina žanrovi su se menjali, obilazeći ceo spektrum od ambijenta do psytrance-a. U toj potrazi, tri stvari su ostale ključne: emocija, melodičnost, dinamika. Krajem 2017. godine, kao diplomirani pravnik nalazi više vremena da se posveti muzici. Tada i kreće sa prvim nastupima u niškim barovima, a godinu dana kasnije se upušta i u produkciju. Svojim trudom i zalaganjem, ostvaruje nastupe i van rodnog mesta, kao i izdanja kako za domaće, tako i za inostrane izdavačke kuće. Rezultat njegovog rada je zabeležio i Hernan Cattaneo, dvaput uključivši remix njegove trake “Deep Within“ u nedeljnom Resident podkastu koji vodi. Učesnik je drugog izdanja Let’s mix it takmičenja (2021), gde beleži plasiranje u polufinale.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme.
Official Event

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
4
NAH
0
OK
0
WOW
0
Pogledaj komentare (0)

Ostavi odgovor

Tvoja email adresa neće biti objavljena.

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak