Trenutno čitaš
Progressive Tales se vraća u Kulturni Centar Lab 15. maja

Progressive Tales se vraća u Kulturni Centar Lab 15. maja

KC Lab u subotu 15. Maja, ponovo otvara vrata svim ljubiteljima progressive house zvuka, kada će svoju strast prema muzici za pultom deliti Lukai i Migazz.

Lukai 

Lukai svoj prvi kontakt sa elektronskom muzikom ostvario je kroz drum n bass, pod velikim uticajem britanske ekipe LTJ Bukem, Goldie, Big Bud. Tokom noći provedenih u klabingu, otkrio je moć techno i progressive zvuka, koji su imali snažan uticaj na formiranje njegovog muzičkog ukusa. Svoje mesto za pultom pronašao je 2012. godine, kada je počeo da organizuje Belgrade Lounge žurke. Dve klubske sezone kasnije, Lukai je počeo da ubrzava i dobija česte bukinge, gde je puštao pored svetskih imena kao što su: Guy J, Cid Inc, Nick Warren, Dmitry Molosh, Petar Dundov i mnogi drugi.

 

 

Migazz

Migazz je svoj prvi dodir sa elektronskom muzikom imao davne 2000. godine kada je sa legendarnim Miguelom kupovao ploče, od kada je za njega i počelo ovo zarazno ludilo koje traje i dan danas. On  je jedan od onih “old school” DJ-eva koji ne prati trendove, već živi za trenutak koji se dešava u realnom svetu u klubu ili na festivalu kada je sve live. Svoju pozitivnu energiju prenosi kroz svoj zvuk od deep-a do progressive-a, a njegovi setovi su vrlo plesni, energični i dinamični. Iza sebe ima brojne nastupe, a DJ pult je delio sa velikim svetksim imenima poput Frangelico, Dave Seaman, Lee Burridge, Fernando Ferreyra, Nick Muir, Darin Epsilon, Petar Dundov, Marcelo Vasami, James Lavelle i mnogi drugi. Nastupao je po klubovima širom Srbije, kao i na EXIT festivalu.

Čitaj još

 

 

Više informacija i eventualne promene možete pratiti na stranici Progresivne Suze i samom eventu.
Karte za ovaj event će se kupovati na ulazu Kulturnog Centra Lab na dan žurke.

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
8
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak