Trenutno čitaš
MEANWHILE u 25th Baru u organizaciji Progresivne Suze I 06-05

MEANWHILE u 25th Baru u organizaciji Progresivne Suze I 06-05

Sa uzbuđenjem započinjemo ovu letnju sezonu premijernim nastupom GMJ-a (Melbourne) i Olge Misty (Moskva) 6. maja u Beogradu, u jednom od vaših omiljenih lokala – 25th Baru. Najbolju domaću podršku pružiće im Hobin RudeIgor D. koji će deliti di-džej pult sa njima.

 

 

Gavin Griffin, poznatiji kao GMJ, je više od dve decenije istaknuta figura u underground elektronskoj muzici. Gradeći uspešnu karijeru di-džeja, organizatora događaja i producenta, Gavin je pionirska snaga na sceni Melburna i nastupao je širom sveta. Nastupajući zajedno sa nekim od vodećih svetskih imena u progresivu, bilo je prirodna evolucija da je Gavin svoju strast za hipnotičkim zvučnim pejzažima i dubokim ritmovima preneo u studijsko okruženje.

GMJ projekat je započet 2007. godine i od tada je dospeo na kultne izdavačke kuće uključujući Replug, Sudbeat, AnjunaDeep, Proton, Parquet, Balance Music, Hoomidaas i mnoge druge. Prostran, ali moćan, GMJ zvuk je podržan od strane svetskih zvezda kao što su Hernan Cattaneo, Cid Inc, Guy J, Nick Warren, Alex O’Rion. Zajedno sa velikim prijateljem i saradnikom Matter-om, 2020. godine osnovali su “Meanwhile Recordings“, koji je postao jedna od najpriznatijih i najpoštovanijih izdavačkih kuća u progresivu, na kojoj se nalaze i njihova izdanja, a postali su i odredište za najbolje svetske artiste.

 

 

Olga Misty je svoju ljubav prema elektronskoj muzici prvi put otkrila tokom školskih dana. Jednostavna strast prirodno je evoluirala u osnovu njenog putovanja u di-džejing od 2008. godine. Olga preferira emotivnu i muziku koja će dodirnuti vaše srce, sa bogatim i živopisnim tonovima dubljeg progressive house-a koji su u srži njenih mikseva i stila.

 

 

Od 2011. Olga uspešno vodi sopstvenu radio emisiju poznatu kao „Ocean Planet“, koja se emituje lojalnoj i stalno rastućoj publici širom sveta na Proton radiju i DI FM-u. Više od 10 godina mnogi talentovani gosti su se pridružili emisiji, uključujući imena kao što su Dmitry Molosh, GMJ, Subandrio, Nishan Lee, DJ Ruby, Fonarev, Nopi, EANP, Dale Middleton, Ewan Rill, East Cafe, Yuriy iz Rusije, LoQuai, Cream, Deep Fog, Robert R. Hardy, Deepsense i mnogi drugi.

Olga je 2013. godine učestvovala u snimanju albuma „Whisper of the heart“ poljskog producenta Deep Fog-a, a 2014. godine u snimku producenta Rafa’EL „Lucid Dreams“. U 2020. postala je rezident di-džej Meanwhile Recordings lejbla, novu digitalnu izdavačku kuću GMJ-a & Matter-a, koja predstavlja najbolju deep i progressive muziku iz celog sveta.

Olga je nastupala u mnogim različitim zemljama kao što su njena rodna Rusija, Poljska, Litvanija, Mađarska, Šri Lanka, Holandija i Australija, na velikim događajima i mestima kao što su ADE, Burning Man, Liquid Sounds, specijalni događaji u Warpp klubu, Meanwhile launch party i mnogi drugi, šireći njen prepoznatljiv dubok, emotivan i pokretački zvuk.

 

 

Hobin Rude  je 24-godišnji srpski progressive house DJ/producent iz Beograda. U periodu od samo nekoliko godina, sa preko 100 traka objavljenih na 50+ izdavačkih kuća, misteriozni i veoma intrigantni progressive house,  kao njegov zaštitni znak, i njegova snažna radna etika i pažnja na detalje, doneli su mu izdanja za prestižne izdavačke kuće kao što su The Soundgarden, PlattenBank, Hoomidaas, Mango Alley, Movement Recordings, Beat Boutique, Sound Avenue, onedotsixtwo – dok postaje nezaobilazan u setovima legendarnih di-džejeva koji traže njegovu muziku.

Redovno ga podržavaju industrijski velikani kao što su Hernan Cattaneo, Guy J, Nick Warren, Danny Tenaglia, Guy Mantzur, Eelke Kleijn, Stan Kolev, John 00 Fleming, Armen Miran, Dmitry Molosh, Roger Martinez, DJ Ruby, Nicolas Rada i mnogi drugi.

Hobin Rude je takođe domaćin podkasta Progressive Tales  gde možete čuti poznate artiste iz celog sveta, koji dopiru do hiljada slušalaca, dok ga njegove di-džej turneje vode od Srbije do Holandije, Malte, Šri Lanke, Hrvatske do Pakistana – gde deli stage sa svetski poznatim izvođačima kao što su Guy J, Roy Rosenfeld, Alex O’Rion, Tim Green, Sebastian Busto, Volen Sentir, Coeus, Navar i DJ Ruby.

Čitaj još
Deviant Deep Sound dovodi Sebastiana Busta

 

 

Igor Davidovic aka Igor D, je momak koji je istinski zaljubljenik u Progressive House. To možete čuti u njegovim setovima jer su ispunjeni emocijama i ritmom. Na sceni je od 2008. godine i za to vreme je nastupao uz velika imena kao što su Hernan Cattaneo, Guy J, Guy Mantzur, Dave Seaman, Marcelo Vasami, East Cafe, Finnebassen, Marcus Worgull, Mak Demand, Jelly For The Babies, DJ Acim, itd.

Igor D. je takođe jedan od lidera organizacije Progresivna Suza i jedan od domaćina Progressive Tales podkasta, gde možete čuti poznate artiste Progressive House-a iz celog sveta. Tokom 4 sezone uspeo je da ugosti preko 90 artista, među kojima su: Guy J, Cid Inc, Dmitry Molosh, Analog Jungs, Kamilo Sanclemente, Eran Aviner…

Njegova najveća postignuća za sada su svakako nastupi u Barutani, Deviant Deep Nights sa Dave Seamanom 2018. (Tash Machine Club u organizaciji Deviant Deep Sound), Exit Festival 2015., Šabački letnji festival, klub DOT, half, TOP Club (Slovenija)…

 

 

Pratite oficijalni event za više informacija.

 

Tvoja reakcija:
DISLIKE
1
Love
1
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak