Trenutno čitaš
Progressive Tales od sada dostupan na Apple i Google Podcast-u

Progressive Tales od sada dostupan na Apple i Google Podcast-u

Progressive Tales, zvanični podcast Progresivne Suze, do sada ste mogli da pratite na popuplarnim platformama YouTube i SoundCloud a pored njih od danas svake nedelje bićete u mogućnosti da budete uz nas i na još jedan način. Svake nedelje nove epizode biće dostupne i na najvećim svetskim podcast platformama kompanija Apple i Google.

Sve što je potrebno da uradite je da imate iOS ili Android uređaj i klikom na link vaš pametni telefon će vas odvesti na naše profile. Ukoliko nemate instalirane aplikacije za slušanje, linkovi će vas upititi ka App Storeu ili Play Storeu gde besplatno možete preuzeti neophodnu aplikaciju. Svi oni koji ne koriste zvanične aplikacije za slušanje epizoda mogu ručno prekopirati link za naš RSS feed i na taj način uživati u novim epizodama.

 

 

Prednost ovog načina slušanja našeg podcasta je slušanje u offline režimu gde vam ubuduće neće biti potreban internet ukoliko vašu omiljenu epizodu skinete na vaš pametni telefon. Takođe ukoliko to želite, vaš uređaj vas može obaveštavati o novim epizodama u vidu notifikacija.

Progressive Tales podcast u trajanju od dva sata sastoji od dva miksa, ekskluzivnog gosta i naših domaćina koji se smenjuju iz nedelje u nedelju. Spisak domaćina čine Aleksandar Markovic, Lukai, Igor D. i najnovije pojačanje iz Argentine Mauro Augugliaro. Pored epizoda koje se emituju nedeljom, progresivne bonus priče biće takođe dostupne na ovaj način.

Neki od naših gostiju bili su: Weird Sounding Dude, East Cafe, DJ Ruby, lemon8, Sebastian Sellares, Eran Aviner, Ewan Rill, Alex O`Rion, Stereo Underground, RIGOONI, Gux Jimenez, Luciano Scheffer, Gui Milani,  Anthony Pappa, Simos Tagias, Kamilo Sanclemente i mnogi drugi.

 

Direktni linkovi ka platformama:

Čitaj još

Apple Podcast

Google Podcast

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
0
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak