Trenutno čitaš
Progressive Tales: Buba i Hobin Rude u klubu Tunnel 10. februara

Progressive Tales: Buba i Hobin Rude u klubu Tunnel 10. februara

Zakazujemo prvo progresivno putovanje u 2023. godini u klubu Tunnel, u Novom Sadu!

Predstavniku domaće elektronske scene, globalno priznatom producentu Ognjenu Ceroviću aka Hobin Rude, 10. februara u klubu Tunnel, pridružiće se gost iz Crne Gore, Miloš Bulajić aka Buba, jedan od najtalentovanijh di-džejeva i producenata svoje generacije koji je sarađivao sa inostranim izdavačkim kućama i nastupao na najprestižnijim festivalima u regionu.

 

Buba

Miloš Bulajić Buba, rođen i odrastao u Nikšiću (Crna Gora), sa trenutnim sedištem u Tivtu, prvi kontakt sa DJ-ingom imao je sa starijim i iskusnijim prijateljem koji ga je naučio osnovama DJ-inga i to mu je bilo dovoljno da započne solo projekat.

Njegova neumorna želja da se razvija u svom radu, a kasnije i na polju produkcije, zasniva se na stalnoj potrazi za novim muzičkim uzbuđenjima. Stoga se Buba uvek prilagođava novoj definiciji house muzike. U njegovoj četvorogodišnjoj DJ karijeri pronašao se uglavnom u house žanrovima. Na sceni i pred publikom, Buba je postepeno stekao poverenje najpoznatijih klubova i malih pabova.

Iz tog razloga, njegovo ime se pojavilo na raznim događajima širom Crne Gore, od kojih su Refresh Festival, Spring Break, Sea Dance, Waveul i mnogi manji događaji.

Njegovu muziku podržavaju neka od najvećih imena kao što su Nick Warren, Dave Seaman, Lehar, Agents Of Time, Musumeci, Eelke Kleijn, Bog i mnogi drugi.

 

 

Hobin Rude

Hobin Rude je 24-godišnji srpski progresiv haus DJ/producent sa sedištem u Beogradu.

U periodu od samo nekoliko godina, sa preko 100 traka objavljenih na 50+ izdavačkih kuća, misteriozni i veoma intrigantni progresiv haus kao njegov zaštitni znak i njegova snažna radna etika i pažnja na detalje doneli su mu izdanja za prestižne izdavačke kuće kao što su The Soundgarden, PlattenBank, Hoomidaas, Mango Alley, Movement Recordings, Beat Boutique, Sound Avenue, onedotsixtwo – dok postaje nezamenljiv u setovima legendarnih DJ-eva koji traže njegov rad.

Redovno ga podržavaju industrijski giganti kao što su Hernan Cattaneo, Guy J, Nick Warren, Guy Mantzur, Armen Miran, Eelke Kleijn, Dmitry Molosh, John 00 Fleming, Danny Tenaglia, Roger Martinez, Nicolas Rada, DJ Ruby i mnogi drugi.

Čitaj još
Moja progresivna priča: Hernan Cattaneo

Hobin Rude je takođe domaćin podkasta Progressive Tales gde možete čuti poznate artiste iz celog sveta, koji dopiru do hiljada slušalaca, dok ga njegove DJ turneje vode od Srbije do Holandije, Malte, Šri Lanke, Hrvatske, Pakistana – deleći stage sa svetski poznatim izvođačima kao što su Guy J, Roy Rosenfeld, Alex O’Rion, Tim Green, Sebastian Busto, Volen Sentir, Navar & DJ Ruby.

 

 

Karte za ovu žurku će se kupovati na ulazu kluba Tunnel na dan žurke, po ceni od 600 RSD pre ponoći i 800 RSD posle ponoći.

Više informacija i eventualne promene možete pratiti na stranici Progresivne Suze i samom eventu.

 

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
2
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak