Trenutno čitaš
[SUZA005] Partenaire – Strangeways EP

[SUZA005] Partenaire – Strangeways EP

Aksel Brej je rođen i živi u Buenos Ajresu, Argentina. Njegov rad su objavile izdavačke kuće kao što su onedotsixtwo, Auditen, Juicebox Music, Clubsonica, Amitabha & ICONYC.; a njegovi zvuci se mogu čuti u radio emisijama kao što su Hernan Cattaneo’s ‘RESIDENT’, Aly & Fila’s ‘Future Sound Of Egypt’, ‘Harmonics’ by Tripswitch, pa čak i DJ Maga. Takođe drži sopstvenu emisiju na radiju Frisky, ‘Youniverse’.

Njegove trake su podržali Hernan Cattaneo, Nick Warren, Aliy & Fila, Guy J, Eelke Kleijn, Armin Van Buuren, Tripswitch & Kollektiv Turmstrasse i remiksovan je od strane imena kao što su Nishan Lee, Paul Baule, Julian Rodriguez, Sebastian Sellares & Armandhe.

On takođe doprinosi sceni kao kreator sadržaja za onlajn muzičke časopise. Njegove linije su predstavljene u priznatim publikacijama kao što su Electronic Groove & Data Transmission.

Kao DJ i producent, on uvek nastoji da eksperimentiše kroz emotivnije izraze elektronike, spajajući stilski brend progresivnog hausa sa jedinstvenom vrstom dubokog i bujnog tehna.

01) Strangeways (Original Mix)

02) Traffic (Original Mix)

03) Dawnbreaker (Original Mix)

Čitaj još

Pre Order: 23-05-2022

Release date: 10-06-2022

PREORDER

 

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
0
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak