Trenutno čitaš
Suza Records: Let’s Make It More

Suza Records: Let’s Make It More

Nakon veoma dobre selekcije i odlične saradnje sa artistima u Progressive Tales Podcastu , članovi tima organizacije Progresivna Suza svoju pažnju od ove godine usmeravaju i na pokretanje lejbla Suza Records, sa sedištem u Srbiji i Hrvatskoj, čija je želja da kroz nekoliko godina dostigne i vinil izdanja, i tako se pozicioniraju u sam vrh progresivne scene.

Suza Records predstavljaće muziku progressive house žanra, u produkciji vrhunskih domaćih i svetskih imena, kao i neafirmisanih mladih talenata.

 

 

EP izdanja, koja bi kontinualno izlazila nedeljnim tempom, sadržala bi trenutno najaktuelnija imena scene. Objavljivanje EP-a odličan je način da predstavite svoje ime i strast prema muzici. Trake na EP-u treba da prikazuju vašu muzičku raznolikost, kao i vašu sposobnost privlačenja pažnje i izazivanja emocija.

Cilj VA izdanja je da se na sličan način kao sa Progressive Tales bonus epizodama stvori prilika manje poznatim artistima za izdavanje muzike i kasnije plasiranje na samostalim izdanjima.

 

Trake će biti distribuirane na svim vodećim svetskim muzičkim platofrmama: Spotify, Deezer, YouTube, Amazon Music, SoundCloud i mnoge druge.

Kupovina Suza Records izdanja omogućena je na dobro poznatim prodavnicama elektronske muzike kao što su: Beatport, Bandcamp, Beatsource, Traxsource i globalno popularni Amazon Music.

Verujemo da smo okupili veoma kvalitetan komjuniti ozbiljnih poznavalaca muzike sa velikim iskustvom. U grupi su svakodnevno aktivni DJ-evi i producenti u komunikaciji sa fanovima pa Suza kao takva postaje potencijalno jedna od najozbiljnijih platformi za praćenje progresivne scene.

 

 

Čitaj još

Pokretanje lejbla je jedna velika prekretnica za članove tima na njihovom putu stvaranja kulturne razmene kroz muziku, i zbog toga sa nestrpljenjem očekuju uspešno plasiranje lejbla i prvi release.

 

Artisti mogu slati svoje trake na razmatranje (samo privatni SoundCloud linkovi) na sledeći email, gde ujedno mogu dobiti i sve dodatne informacije:

[email protected]

 

 

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
1
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak