Trenutno čitaš
Progresivna Suza serijalom online nastupa proslavalja drugi rođendan!

Progresivna Suza serijalom online nastupa proslavalja drugi rođendan!

Progresivna Suza će drugi rođendan obeležiti na način kakav trenutna Covid situacija nalaže, putem online streamova u trajanju od tri dana 04. – 06. decembra putem našeg YouTube kanala.

U čast nezaboravnoj proslavi naše prve godišnjice pripremamo i drugu zajedno sa sjajnim gostima! U saradnji sa ekipom Underground Milano slušaćemo najkvalitetnije izvodjače koji će izčelečiti  vaše telo i duh u iscrpljujućoj 2020. godini.

Neizostavni trio Progressive Tales Podcasta Lukai, Igor D, Aleksandar Marković i nastupiće uz podršku velikih prijatelja zajednice Despic-aHobin Rude-a. Celokupnom događaju i proslavi drugog rođendana priključili su se sjajni producenti i izvođači iz Crne Gore, pa nam u b2b setu sa obala susedne države stižu Buba i Lèrr! Takođe sa nama će biti i Adnan Jakubović , još jedan producent sa prostora bivše Jugoslavije koji trenutno živi i stvara u Nemačkoj.

Inostrani lineup sačinjavaće neverovatan spisak izvođača! Iz Brazila dolazi nam Gui Milani koga su fanovi mogli da upoznaju bolje u razgovoru za sajt Progresivne Suze, a sa ostrva Malte, izvođač koji je bio velika želja za ovaj event, čuveni DJ Ruby. Prvi gost naše organizacije početkom 2020. godine bio je East Cafe koji se sa osmehom na licu odazvao pozivu i ovaj put, a sa obala Šri Lanke, zemlje u kojoj je progresiv vrlo dobro pozicioniran na mučickoj sceni, stižu nam globalno popularni Subandrio i njegov sunarodnik Glow Funk.

Streamovi će biti organizovani u periodu od petka do nedelje svake večeri sa početkom od 18 časova po centralnom evropskom vremenu.

Sve informacije možete pogledati na našim stranicama:

Facebook event

Progresivna Suza Facebook Page

Progresivna Suza Facebook Group

Progresivna Suza Instagram

Čitaj još

Progresivna Suza YouTube

Progresivna Suza SoundCloud

Underground Milano Facebook Page

Underground Milano Instagram

 

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
5
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak