Trenutno čitaš
Učestvuj u Progressive Tales Podcastu!

Učestvuj u Progressive Tales Podcastu!

Progressive Tales Podcast bazira se na audio zapisu, u trajanju od dva sata, gde je prvi sat posvećen mix-u gosta, a drugi pripada mix-u domaćina. Namenjen je slušaocima širom sveta koji su ljubitelji progressive house muzike. Svaka epizoda emituje se premijerno na YouTube kanalu Progresivna Suza , nedeljom od 20h, nakon čega su oba mix-a uploadovana na SoundCloud profilu Progressive Tales .

 

Prva sezona (2018/2019) počela je 09.septembra 2018.godine, pod tadašnjim nazivom DeGori, u kojoj ste kroz 40 epizoda imali prilike da čujete sjajna imena poput: Ruft, Eichenbaum, Frangellico, Audiostorm, Mariano Mellino, Erdi Irmak, Lucas Rossi, Cid Inc, Analog Jungs, Gui Milani, Dmitry Molosh, Stage Van H, Jelly For The Babies, Aćim, Guhus, Forniva, Ampish i mnogi drugi. Domaćini su bili: Igor D. i Gori.

 

Početak druge sezone (2019/2020) obeležio je i novi naziv Podcasta – Progressive Tales, i ova sezona broji 41 epizodu u kojima su gosti bili: Eran Aviner, Adnan Jakubović, Alex O’rion, Kamilo Sanclemente, Ewan Rill, Noiyse Project, Buba, Missus, Christian Monique, Juan Deminicis, Stereo Underground, Rigooni, Luciano Scheffer, Forerunners, Dynamic Illussion, Katzen, Amber Long, Dymo, Dylan Deck i mnogi drugi. Za mix domaćina bili su zaduženi: Igor D. i Aleksandar Marković.

Tokom druge sezone, pridružuje se i specijal od 11 bonus epizoda koje su emitovane sredom od 12h, a gosti su bili: N-tchbl, Miloš Miladinović, Anthony Pappa, DJ Ruby, Lerr, Alex Efe, Luman.

 

 

Treća sezona (2020/2021) je u toku, i u nedelji pred nama emitovaće se 25. epizoda, a u prethodnim gosti su bili: Weird Sounding Dude, Bachir Salloum, East Café, Bruno Adrada, Pedro Capelossi, DJ Ruby, Dharmalogy, Oliver&Tom, Bodai, Lerr, Lemon8, Sebastian Sellares, Sha-ullo, Kyotto i mnogi drugi.

U ovoj sezoni, imate priliku da slušate mix četiri domaćina, a to su: Igor D., Popi Divine, Lukai i Aleksandar Marković. Početkom 2021.godine dolazi do promena ovog sastava pa se umesto Popi Divine-a, domaćoj ekipi pridružio gost iz Argentine – Mauro Augugliaro.

Takođe, emituje se i druga sezona bonus epizoda.

 

 

Čitaj još

Tokom ove dve sezone Progressive Tales Podcasta, uključujući i treću koja još uvek traje, emitovano je 66 premijernih i 25 bonus epizoda, u kojima su među gostima bila kako imena sa svetske tako i sa domaće scene.

Sve epizode možete pogledati na Youtube-u i Soundcloud-u, a odnedavno su dostupne i na najvećim svetskim podcast platformama: Apple (Progressive Tales) i Google (Progressive Tales) .

 

Za sve dodatne informacije oko učestvovanja u Progressive Tales Podcast-u možete dobiti slanjem maila na:

[email protected]

 

 

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
0
NAH
0
OK
0
WOW
1
Pogledaj komentare (0)

Ostavi odgovor

Tvoja email adresa neće biti objavljena.

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak