Trenutno čitaš
Goodbye 2020 Live Stream presented by Progresivna Suza

Goodbye 2020 Live Stream presented by Progresivna Suza

Progresivna Suza je nedavno uspešno proslavila svoj drugi rođendan (Progresivna Suza 2nd Birthday Stream) na malo drugačiji način, kakav nam trenutna situacija dozvoljava, i bilo je veoma lepo deliti dobre vibracije sa ljubiteljima progresivnog zvuka širom sveta u sjajnim setovima naših gostiju, kao i u setovima domaće podrške.

S obzirom da ove godine za doček nećemo imati priliku da obeležimo ulazak u novu godinu na način na koji smo do sada navikli, đuskajući zajedno na nekoj žurci, to nas ne sprečava da budemo virtuelno ujedinjeni i ispratimo ovu godinu koja je za sve nas bila veoma teška.

Zato smo odlučili da organizujemo novi stream koji će biti emitovan na našem YouTube kanalu  31. decembra, kako bismo uz omiljene zvuke progresivne muzike dočekali 2021.godinu, a za dobro rapoloženje i energiju koju ćemo deliti kroz muziku, lineup čine sledeći izvanredni inostrani izvođači:

Iz Sao Paula nam dolazi André Moret koji se izdvaja iz rastuće brazilske progresivne scene, a zatim i njegov sunarodnik Luciano Scheffer koji je poznat po neverovatnim DJ setovima.

Naš sledeći gost, koga smo imali prilike da slušamo u trećoj sezoni Progressive Tales Podcasta, je fantastični Bachir Salloum iz Bejruta koji je svoju karijeru započeo sa 16 godina.

Kako je poznato da u Argentini ima puno dobrih izvođača progressive house muzike, tako smo iskoristili priliku da pozovemo jednog od njih, Mauro Augugliaro koji je definitivno osvojio srpsku publiku svojom trakom “Paradigm“ .

Takođe iz Argentine, ekipi se pridružuje i JFR koji je nesumnjivo artist u usponu sa velikim potencijalom.

Imamo priliku da ugostimo I Nichols (London), DJ I producent koji je uvek melodičan, a da nikada nije sledio trenutni trend.

I za kraj, kako bismo zaokružili ovu novogodišnju priču, pozvali smo i nama dragog Missus, koji je prepoznatljiv po trakama kroz koje želi da izrazi sopstvene emocije i osećanja, a koga su fanovi mogli bolje da upoznaju u razgovoru sa ekipom Progresivne Suze.

Stream će biti organizovan 31. Decembra sa početkom od 18 časova po centralnom evropskom vremenu.

Čitaj još

Sve informacije možete pogledati na našim stranicama:

Facebook event

Progresivna Suza Facebook Page

Progresivna Suza Facebook Group

Progresivna Suza Instagram

Progresivna Suza YouTube

Progresivna Suza SoundCloud

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
1
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak