Trenutno čitaš
Progresivna Suza obeležava prvih 5 godina 22. decembra u klubu Kult!

Progresivna Suza obeležava prvih 5 godina 22. decembra u klubu Kult!

U petak 22.decembra, beogradski klub Kult ugostiće ekipu organizacije Progresivna Suza, koja će proslaviti svoj 5.rođendan! Uz zvuke koji su obeležili generacije, očekujte nezaboravnu noć uz domaće legende: Aćim-a i N-tchbl kao i mladu zvezdu Hobina Rude-a.

Progresivna Suza, jedan od sinonima za progressive house u Srbiji, obeležava prvih pet godina postojanja, pa je ovo sjajna prilika da zajedno sa pravim ljubiteljima ovog zvuka obeleži jubilej i nezaboravan period koji je iza njih.

Milija Aćimović, poznatiji kao, Aćim spada u iskusniju ekipu DJ-eva koji je svoju karijeru započeo u legendarnom klubu Soul Food, nakon čega bi redovno bio gost klubova kao što su Industrija, Mondo/Plastic, Underground i Sound. Od tada pa sve do danas nastupao je i bio učesnik u origanizaciji mnogih događaja u Srbiji i van nje dok je delio DJ pultove sa imenima kao što su Hernan Cattaneo, Marshall Jefferson, Bob Sinclar, Sandy Rivera i mnogi drugi. Internacionalu pažnju je dobio kada ga je remixovao DJ Chus na pesmi “The Chant” koju je tada uradio sa projektom The Machine (Pete Gooding & James Domain).


N-tchbl je istaknuta figura u underground svetu elektronske muzike, rođena i odrasla u Srbiji. Njeno putovanje započinje krajem 90-ih na rejv žurkama, otkrivajući elektronsku muziku pod uticajem svog brata i bendova poput Prodigy i Kraftwerk. Njena strast prema progresivnom house-u sa primesama trance-a je rasla, a 2006. godine je započela svoju DJ karijeru. Postala je rezident Frisky radija 2011. godine sa emisijom „Subliminal“, donoseći novu dimenziju dubokog progresivnog zvuka na jedinstven način. Kroz saradnje sa priznatim umetnicima kao što su Moshic, Oliver Morgenroth, Kintar, Faskil, Kliment, Dark Soul Project, DJ Tarkan, Mark Youssef, pristupila je globalnoj sceni i postala ne samo čuvar sećanja na progresivni zvuk koji je zavolela, već i nosilac vatre za njegovu budućnost.


Hobin Rude je 25-godišnji srpski progressive house DJ i producent iz Beograda. U periodu od samo nekoliko godina, sa preko 150 traka objavljenih na 70+ izdavačkih kuća, misteriozni i veoma intrigantni progressive house, kao njegov zaštitni znak, njegova snažna radna etika i pažnja na detalje, doneli su mu izdanja za prestižne etikete Sudbeat, The Soundgarden, Plattenbak, Hoomidaas, Mango Alley.  Spisak imena sa kojima je delio stage svakodnevno raste a imena kao što su Sasha, John Digweed, Guy J, Henry Saiz, Roy Rosenfeld, Alex O’Rion, Roger Martinez i mnogi drugi pokazuju veliki napredak i uspeh ovog talentovanog momka.


Progresivna Suza ima iza sebe dva festivala održana u Turiji, na kom su učestvovala velika inostrana imena scene kao što su: Roger Martinez, Stereo Underground, DJ Ruby, Emotional Tourist, East Cafe, Nohan, Missus. Neki od njih su specijalno ovom prilikom po prvi put nastupili u Srbiji. Na mnogobrojnim događajima širom zemlje ugostili su: DJ Ruby, Alex O’Rion, Simos Tagias, GMJ, Olga Misty, Eran Aviner, Navar 

Čitaj još

Ova organizacija takođe stoji iza nedeljnog podcast-a Progressive Tales koji je postao ritual za mnoge, ugostivši preko 200 artista širom planete. Osim toga, tim Suze aktivno doprinosi eletronskoj muzičkoj sceni izdavanjem muzike pod vlastitom etiketom Suza Records.

Progresivna Suza nije samo grupa koja broji preko 6000 članova – to je pokret koji donosi inovaciju, zajedništvo i ljubav prema elektronskoj muzici.

 

Ulaznice za ovu žurku su u pretprodaji po ceni od 800 dinara, na sajtu Resident Advisor.

Više informacija i eventualne promene možete pratiti na stranici Progresivne Suze i oficijalnom event-u.

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
0
NAH
0
OK
0
WOW
0
Pogledaj komentare (0)

Ostavi odgovor

Tvoja email adresa neće biti objavljena.

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak