Trenutno čitaš
Simos Tagias premijerno nastupa u klubu Tunnel povodom četvrtog rođendana Progresivne Suze!

Simos Tagias premijerno nastupa u klubu Tunnel povodom četvrtog rođendana Progresivne Suze!

U subotu 10.decembra povodom četiri godine postojanja, ekipa Progresivne Suze ugostiće sjajnog grčkog DJ-a i producenta Simosa Tagiasa, dok će mu podršku pružiti velikan regionalne underground scene, Bokee. Rođendanski party biće održan u novom ambijentu kluba Tunnel, u Novom Sadu.

Ova organizacija je započela svoje muzičko putovanje sasvim spontano, kao mala grupa strastvenih ljubitelja progressive house-a, trudeći se da vrati njegov sjaj na naše prostore. Hvala svima koji su od samog početka deo ove priče, za koju verujemo da će trajati.

Simos Tagias je jedan od najinspirativnijih producenata elektronske muzike koji potiče iz Grčke.

Rođen i odrastao u gradu Serres, koji se nalazi na severu Grčke, Simos je otkrio haus muziku sredinom 90-ih, kako se njegova ljubav prema muzici proširila, prvi studijski projekti usledili su deceniju kasnije, pa sve do danas, brojeći veliki broj sjajnih izdanja na etiketama kao što su Sudbeat, Replug, FSOE UV, Movement Recordings, Proton, da navedemo samo nekoliko, dobijajući veliku podršku od artista kao što su John Digweed, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Guy J, Guy Mantzur, Cid Inc, Solomun I mnogi drugi.

Nastupao je širom Grčke I Evrope, delio stejdž sa artistima iz celog sveta, uključujući Guy J-a, Moshic-a, Roger Martinez-a, Luis Junior-a, Navar-a, Tash-a i mnoge druge, pomogli su Simosu da izgradi još veću reputaciju pored studijskih obaveza.

Danas, Simos je zauzet radeći na ograničenim I dobro fokusiranim studijskim projektima, pored toga što uporedo sarađuje sa Movement Bookings/Management na novim zanimljivim datumima turneje I planovima koji se formiraju do kraja ove I za za predstojeću godinu, nakon velike I kreativne pauze tokom pandemije.

Čitaj još

Bojan Vićentijević Bokee, DJ, producent I radijski voditelj. U vode elektronske muzike uplovio je krajem 90-tih, kao voditelj emisije “New Generation” na radiju Top FM. U godinama koje su usledile pokreće nove emisije, “Club Expirience” i “Groovilicius” sa kolegom Dačom, na Venus radiju i formira organizaciju Kinetic Vibe. Krajem prve decenije 2000-tih, iz niza b2b setova sa Markom Vukovićem, na after party-jima, nastaje projekat SillyHeadz.

Bokee-jev muzički put obeležili su i brojni nastupi na festivalima i klupskim žurkama, uz poznate internacionalne zvezde kao što su Hernan Cattaneo, Nick Warren, Steve Lawler, John Digweed, James Zabiela, Marshall Jefferson, Chris Liebing, Lee Burrige, Patrice Baumel i mnogi drugi. Tokom 2016. godine, sa prijateljem iz Belgije je pokrenuo producentski projekat Monotique, pod kojim je objavio EP  “Surrender”. Našao se nekoliko puta u stručnom žiriju na raznoraznim takmičenjima, kada je reč o DJ takmičenjima.

Karte za ovu žurku će se kupovati na ulazu kluba Tunnel na dan žurke.
Više informacija i eventualne promene možete pratiti na stranici Progresivne Suze i  Facebook eventu.

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
1
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak