Trenutno čitaš
Progresivna Suza predstavlja svoj prvi festival, ‘Turija 2022’ u osveženom izdanju!

Progresivna Suza predstavlja svoj prvi festival, ‘Turija 2022’ u osveženom izdanju!

Progresivna Suza, u saradnji sa MZ Turija i podrškom lokalnog stanovništva, vam predstavlja festival ‘Turija 2022’, koji će biti održan 19. i 20. avgusta, u predivnom ambijentu Salaša Tatić.

Turiju smo kao destinaciju u naš program uvrstili 2020. godine, a za održavanje našeg prvog festivala izabrali smo Salaš Tatić, mesto na kom ćete dopustiti svim svojim čulima da uživaju.

 

 

Na prethodnim okupljanjima, koja su organizovana na dve različite lokacije u trajanju od jednog dana, imali ste prilike da čujete sjajna imena sa domaće progresivne scene kao što su Bokee, Migazz, Irhad, Gizmo, Lukai, Hobin Rude, Igor D., Aleksandar Markovic, Despic, Darko Stanimirovic, Nenad Nikolic, Jasmin Mrky, Viktor Jeremic, Luka M.

 

 

Sa velikim zadovoljstvom, ekipa se ponovo okuplja ali ovog puta, druženje će trajati dva dana na veoma atraktivnoj lokaciji salaša Tatić. Posetioci će imati prilike da uživaju u predivnoj prirodi, druženje u kampu, a uz to ih očekuje i sjajan line up koji će se odvijati na dva stage-a na kojima će nastupati: DJ Ruby, East Cafe, N-tchbl, Jelly For The Babies, Hobin Rude, Adnan Jakubovic, Lukai, Aleksandar Markovic, Igor D., Gizmo, Jasmin, Nenad Nikolic.

Kao i prethodne dve godine, prilikom okupljanja u Turiji, i ovog puta, jedan od ciljeva događaja biće prikupljanje novčanih sredstava u humanitarne svrhe.

Čitaj još


Ulaznice za festival su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1199 dinara za regularne karte i 1499 dinara za komplet ulaznice sa kamp mestom.

Za više informacija pratite oficijalni event.

 

Promo materijal možete skinuti na linku

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
11
NAH
0
OK
1
WOW
1

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak