Trenutno čitaš
Progressive Tales: Jelly For The Babies i Lèrr u klubu Tunel 19. februara!

Progressive Tales: Jelly For The Babies i Lèrr u klubu Tunel 19. februara!

Nakon odličnog prvog gostovanja ekipe Progresivna Suza u klubu Tunel u Novom Sadu, zakazano je novo druženje 19. februara.

Za miks pultom, smenjivaće se dva sjajna producenta i izvođača: Jelly For The BabiesLèrr.

 

Jelly For The Babies

Projekat Jelly For The Babies, koji je nastao 2007. godine, temelji se uglavnom na dubokim, melodičnim i melanholičnim zvukovima s puno vokala, pomešanim sa raznim žanrovima elektronske muzike. Više od 500 zvaničnih izdanja, originala i remiksa, saradnje sa velikim producentima i vokalistima postavili su čvrstu osnovu za ono što tek dolazi. Jelly uspešno vodi tri izdavačke kuće, The Purr Music, RINTH i One Of A Kind, dve radio emisije na Proton radiju, Deep Impact i RYNTH Exclusive podcaste, baveći se dizajnom, audio i video produkcijom.

Pored nastupa u svojoj zemlji, njegov prvi međunarodni debi bio je u minhenskom klubu Neuraum, zatim turneje po Litvaniji, klupske zabave i festivali u Rimu, Parizu, Sarajevu, Tivtu, Dubrovniku, Amsterdamu. Nakon njegovog prvog pojavljivanja u Recycle Lounge-u u Amsterdamu, utisci su bili toliko dobri da je dobio priliku da organizuje zvanični Amsterdam Dance Event za jednu od tri izdavačke kuće kojima upravlja, One Of A Kind.

Lista izvođača koji podržavaju kako rad Jelly For The Babies, pa tako i njegovu izdavačku kuću raste iz dana u dan, a spisak čine imena poput Mendo, H.O.S.H., Hernan Cattaneo, John Digweed, Atish, Nick Warren, Eelke Kleijn, Way Out West, Mark Knight, Oliver Schories, Darin Epsilon i mnogi drugi.

 

 

Lèrr

Lèrr je crnogorski DJ i producent elektronske muzike, prepoznatljiv po jedinstvenom stilu i kombinaciji dubokih, melodičnih, progresivnih vibracija. Njegova prethodna izdanja objavljena su na izdavačkim kućama poput The Soundgarden, Soundteller Records, Asymmetric Records, Sound Avenue, Balkan Connection, 3rd Avenue i drugim.

Nastupao je širom Crne Gore, Srbije i Bosne, a dekove je delio sa imenima kao što su Rodriguez Jr, Nick Warren, Sasha, Lehar, Chaim, Eelke Kleijn, Raxon i mnogi drugi, takođe je bio deo festivala kao što su Sea Dance, Fresh Wave i drugi.

Njegovu muziku podržavaju: Hernan Cattaneo, Nick Warren, Roger Martinez, Graziano Raffa, Lehar & Musumeci, Mariano Mellino i mnogi drugi.

Čitaj još

 

 

Žurka traje od 23h do 05h. Karte za ovaj event  po ceni od 500 dinara će se kupovati na ulazu kluba Tunel na dan žurke.

Više informacija i eventualne promene možete pratiti na stranici Progresivne Suze i samom eventu.

 

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
1
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak