Trenutno čitaš
Navar premijerno nastupa u klubu DOT povodom trećeg rođendana Progresivne Suze

Navar premijerno nastupa u klubu DOT povodom trećeg rođendana Progresivne Suze

Organizacija Progresivna Suza proslaviće svoj treći rođendan, u subotu 04. decembra 2021. godine u klubu DOT, gde će domaća publika imati priliku da po prvi put sluša holandskog di-džeja i producenta Navar-a.

Nikad se ne pridržavajući određenog stilskog plana, Navar bez napora spaja elemente minimala, tehna, progresiva i elektronike. Neprekidno impresionira od debija na Klopfgeist imprint-u 2010. godine, gradeći izuzetno impresivnu diskografiju produkcija za Lost & Found, microCastle, Replug, Balance Music, Sound Avenue, Proton, Higher States i mnoge druge. Njegova muzika rutinski dobija pohvale od mnogih uvaženih ličnosti iz elektronske muzičke industrije kao što su: Hernan Cattaneo, Guy J, Guy Mantzur, Sasha, Henry Saiz i mnogi drugi.

 

 

Inspiracija za holandskog umetnika dolazi iz mnogih aspekata i životnih trenutaka, kako on opisuje ,,Inspiracija potiče od bega koji stvaram kada kreiram muziku. Svaki projekat je novo putovanje i vrata ka različitim zvučnim putevima koji se otvaraju. Udaljavam se od stvarnosti i ulazim u svet mašte, nadrealizma i zaboravljenih snova.“

Nije slučajnost što su Navarovi sledbenici primetili duševne osobine njegove muzike. Njegova unutrašnja osećanja pomogla su u stvaranju jedinstveno dubokog i prepoznatljivog zvuka, kako on kaže: ,,Moja muzika je odraz mojih osećanja, dolazi sa pravog mesta sa kojim želim da se ljudi povežu. Osećam se ugodno izražavanjem kroz muziku.“

Navarove emotivne kreacije već su bacile trajne uspomene na ljubitelje elektronske muzike širom sveta. Kako ide dalje u svom putovanju kroz zvuk, njegova strast raste i ne može se reći dokle će doseći njegovi kreativni talenti.

 

 

Domaću podršku iza DJ pulta pružiće mu dva izuzetna di-džeja Lukai i Hobin Rude.

Luka Ivanović Lukai svoj prvi kontakt sa elektronskom muzikom ostvario je kroz drum’n’bass, pod velikim uticajem britanske ekipe LTJ Bukem, Goldie, Big Bud. Tokom noći provedenih u klabingu, otkrio je moć techno i progressive zvuka, koji su imali snažan uticaj na formiranje njegovog muzičkog ukusa.

Svoje mesto za pultom pronašao je 2012. godine, kada je počeo da organizuje Belgrade Lounge žurke. Dve klupske sezone kasnije, Lukai je počeo da ubrzava i dobija česte bukinge, gde je puštao pored svetskih imena kao što su: Henry Saiz, Guy J, Cid Inc, Nick Warren, Dmitry Molosh, Petar Dundov, DJ Ruby i drugi. Danas ga možete zateći na žurkama Progresivne Suze, kao i za pultovima klubova kao što su Barutana, DOT, Half, 25th Bar i KPTM.

 

 

Čitaj još

Hobin Rude (Ognjen Cerović) je 23-godišnji srpski progressive house DJ/muzički producent iz Beograda. U njegovim setovima i produkciji možete čuti uzbudljive melodične i progresivne vibracije pune emocija koje želi da predstavi publici. Elektronsku muziku počeo je da sluša još kao dete, 2010. godine, ali se konačno našao u progressive house-u 2015. godine, gde je dve godine kasnije za njega počelo potpuno novo poglavlje.

Karijeru je započeo još 2017. godine, gde beleži izdanja na etiketama kao što su Freegrant Music, Bonzai Progressive, Balkan Connection, Soundteller, The Purr, Balkan Connection South America, Modern Agenda, Strangers Beats, One of a Kind, Droid 9, aboriginal, Transensations Records, 3rd Avenue, AMITABHA, Massive Harmony i mnoge druge.

Pored toga što je njegova izdanja četri puta podržao legendarni Hernan Cattaneo na svom Resident Podcast-u, podržali su ga i artisti kao što Nick Warren, Gabriel & Dresden, Solarstone, Armin Van Buuren, Nora En Pure, Antrim, DJ Ruby, Airwave, RIGOONI, Armen Miran, Fernando Ferreyra, Sahar Z, Matan Casspi, Nicolas Rada, Subandrio, Simply City, Sebastian Busto, Sebastian Sellares, Mariano Mellino, Weird Sounding Dude i mnogi drugi.

Nastupao je na značajnijim događajima u Barutani, žurkama u organizaciji Time Code-a, noćnom klubu Ignite, Half i širom Srbije, na kojima je DJ pult delio sa poznatim domaćim izvođačima poput: Coeus, Jelly for the Babies, Amata, Tebra, Bokee, DJ Acim, Igor D, Lukai, Popi Divine, Illusory, Ranchatek, Milos Vujovic i mnogim drugim.

 

 

Ulaznice će biti u prodaji putem Cooltix onlajn platforme.
Više informacija i eventualne promene možete pratiti na stranici Progresivne Suze i samom eventu.

 

Tvoja reakcija:
DISLIKE
0
Love
1
NAH
0
OK
0
WOW
0

© 2024 Progresivna Suza. All Rights Reserved.

Nazad na početak